Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Индонезија

 

Претседател: ЈУСУФ ХАСАНИ 
Членови: 1. ФЕРИД МУХИЌ 
2. ХАРИ ЛОКВЕНЕЦ
3. 
4. МИРСАДА ЕМИНИ-АСАНИ 
5. МАГДАЛЕНА МАНАСКОВА
6. БОРИС ЗМЕЈКОВСКИ
7. ВЕСЕЛ МЕМЕДИ