Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Ирска

 

Претседател: ЧЕДОМИР САЗДОВСКИ
Членови: 1. ЈАГОДА ШАХПАСКА
2. МИЛЕВА ЃОРГИЕВА
3. САМКА ИБРАИМОСКИ
4. АРТАН ГРУБИ
5. СУРИЈА РАШИДИ 
6. НЕВЕНКА СТАМЕНКОВСКА
7. КРСТО МУКОСКИ