Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Народна Република Кина

 

Претседател: ВЛАДАНКА АВИРОВИЌ
Членови: 1. ЈАГОДА ШАХПАСКА
2. АНЕТА СИМЕСКА-ДИМОСКА
3. ТАЊА КОВАЧЕВ
4. AГИМ ШАЌИРИ
5. СУРИЈА РАШИДИ

6. ВЕСНА ПЕМОВА

7. ЈОХАН ТАРЧУЛОВСКИ