Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Азербејџан

 

претседател:  Енес Ибрахим
членови:  1. Златко Пенков
2. 
3. 
4. Бејџан Иљас
5. Емилија Рамбабова
6. Мерита Колчи-Коџаџику
7. Елми Азири
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.