Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Шведска

 

претседател:  Гордана Сиљановска-Давкова
членови:  1. Ѓорѓија Сајкоски
2. Александар Велјановски
3. Даниела Николова
4. Снежана Калеска-Ванчева
5. Лолита Ристова
6. Арбен Зибери
7. Илире Даути
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.