Активности

Четврток, 1 август 2019 година

Средба на претседателот Џафери со поранешните претседатели на Собранието

Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, денеска оствари средба со поранешните претседатели на Собранието, Стојан Андов и Тито Петковски, по повод 2 Август, Денот на Републиката.

Претседателот Џафери планира ваквите средби со поранешни претседатели на Собранието да прераснат во традиција.