Средба на Комисијата за финансирање и буџет со пр...

23.09.2022
Членовите на Комисијата за финансирање и буџет на денешната средба со претставници на Министерствот...
Прочитај повеќе

Јавна дискусија за патот на Република Северна Мак...

23.09.2022
Во рамките на посетата на европратениците Тинеке Стрик и Реинхерд Бутикофер  во Собранието, Комисиј...
Прочитај повеќе

Средба на Арбер Адеми со Делегација од европратен...

23.09.2022
Координаторот на Пратеничката група на Демократската унија за интеграција, Арбер Адеми, денеска ос...
Прочитај повеќе

Разгледан Предлог-законот за изменување и дополну...

23.09.2022
Комисијата за транспорт, врски и екологија на Собранието, на денешната 24. седница, како матично ра...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО ЕВРОПРАТЕНИЦИТЕ...

23.09.2022
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, денеска оствари средба с...
Прочитај повеќе

Улогата на Парламентите во имплементација на Аген...

22.09.2022
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, на денешната средба на к...
Прочитај повеќе

ОБРАЌАЊЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ НА НАСТАНОТ „УЛО...

22.09.2022
22 септември 2022 година...
Прочитај повеќе

Конференција за родовата еднаквост на работното м...

22.09.2022
Под покровителство на сопругата на претседателот на Република Северна Македонија, Елизабета Ѓоргиев...
Прочитај повеќе

Разгледан Предлог-законот за изменување и дополну...

22.09.2022
Комисијата за транспорт, врски и екологија на Собранието, на својата 23. седница, одржана на 20 сеп...
Прочитај повеќе

Посета на Охрид во рамките на иницијативата „Млад...

20.09.2022
Барање за брзо опремување на просториите на локалниот Младински совет, иницијатива за поместување н...
Прочитај повеќе
 

Постари активности

Click