Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Грција 

Претседател: СЛОБОДАН ЧАШУЛЕ   
 
          Членови: ЈАНИ МАКРАДУЛИ 
                            НИКОЛА ЌУРКЧИЕВ 
                            ЉУПЧО БАЛКОВСКИ  
                            АДНАН ЈАШАРИ  
                            ЛИЛЈАНА ПОПОВСКА  
                            РУЖДИ МАТОШИ