Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Хрватска 


Претседател: МИТЕ НИКОЛОВ  
 
          Членови: ЈАНАЌЕ ВИТАНОВСКИ 
                            ЉУБЕ БОШКОСКИ 
                            ЕФТИМ МАНЕВ 
                            ЕЈУП РУСТЕМИ 
                            АНДРЕЈ ЖЕРНОВСКИ 
                            МЕНДУХ ТАЧИ