Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Исламската Република Иран 


Претседател: ЈОРДАН МИХАЈЛОВСКИ  
 
          Членови: РАФЕТ МУМИНОВИЌ 
                            БЛАЖЕ СТОЈАНОСКИ  
                            ИЛИЈА СРБИНОВСКИ 
                            СЕМИЈАЛ ХАСАНИ 
                            АНГЕЛКА ПЕЕВА-ЛАУРЕНЧИЌ 
                            ФАТМИР АСАНИ