Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Државата Израел 


Претседател: СТОЈАН АНДОВ  
 
          Членови: ВАНЧО ЃОРГИЕВ 
                            ЕМИЛИЈА КОСТАДИНОВА 
                            МИХАЈЛО ГЕОРГИЕВСКИ 
                            РАФИЗ ХАЛИТИ 
                            РОЗА ТОПУЗОВА-КАРЕВСКА 
                            АБДУЛАДИ ВЕЈСЕЛИ