Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Албанија 


Претседател: ВЕЛИУ ФАЗЛИ  
 
          Членови: ЃОРЃЕСКА РУЖА 
                            ДАМЕСКИ ПАНЧЕ 
                            ДИМЕСКА КАТЕРИНА  
                            МАТОШИ РУЖДИ 
                            БУЧКОВСКИ ВЛАДО 
                            ГЕРАМИТЧИОСКИ ТАЛЕ