Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Исламската Република Иран

Претседател: ДУРАКУ САДУЛА   
 
          Членови: ПАЧЕМСКИ МИЛЕ 
                            ГИНЕВ ЈОВАН 
                            АНДОВ СТОЈАН 
                            ДОГАНИ БЕСИМ 
                            СЕРАФИМОВ ВЛАТКО  
                            КИРОВ АЦО