Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Државата Израел 


Претседател: ГРКОВСКА СЛАВИЦА   
 
          Членови: ГИНЕВ ЈОВАН 
                             ИВАНОВСКА ЈАГОТКА 
                             ДОДОВСКИ МАРЈАН  
                             ТАЧИ МЕНДУХ  
                             НЕЗИРИ САФЕТ  
                             КИТАНОВСКИ ЛАЗАР