Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Големото Војводство Луксембург 


Претседател: ЗАШОВ БЛАГОЈ   
 
          Членови: СТЕФАНОВСКА АНЕТА 
                            ДИМЕСКА КАТЕРИНА  
                            АНАСТАСОВСКИ ИВАН 
                            ИБИШИ ХАЗБИЈЕ 
                            ЈАШАРИ АДНАН 
                            БЕНДЕВСКА ВЕСНА