Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Португалија 


Претседател: КИТАНОСКИ ИЛИЈА   
 
          Членови: ИВАНОВСКА ЈАГОТКА 
                            ДОДОВСКИ МАРЈАН  
                            РАМАДАНИ АГИМ 
                            САЛИУ СЕЛВИЈЕ 
                            БЕЏЕТИ БЛЕРИМ 
                            БУЧКОВСКИ ВЛАДО