Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска

Претседател: ЈАНЕВСКА ВЕСНА  
 
          Членови: ЃОРЧЕВ ВЛАДИМИР 
                            ПАЧЕМСКИ МИЛЕ 
                            КАДРИУ ФЛОРА 
                            АЛИТИ РАФИЗ  
                            КОНДАРКО БОРИС 
                            НИКОЛОВ МАРЈАНЧО