Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Словачката Република 


Претседател: ЃОРЧЕВ ВЛАДИМИР  
 
          Членови: ДАНЕВСКИ ТОМЕ 
                             КОЦЕВ ВАНЧО 
                             КАБА ГАРИП 
                             АДЕМИ ЏЕВАТ  
                             РАХИЌ ЕСАД 
                             СПАСОВСКИ ОЛИВЕР