Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Унгарија 


Претседател: КОНДАРКО БОРИС   
 
          Членови: ГРОЗДАНОВ ЦВЕТКО 
                            ДИМИТРИЕВСКИ ДАРКО 
                            РЕЏЕПИ ДАУТ 
                            ЈАШАРИ АДНАН  
                            ГЕШТАКОВСКИ КИРЕ 
                            ГЕЛОВА СТОЈАНОВА СОЊА