Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Бугарија

Претседател: ИЛИЈА ДИМОВСКИ

          Членови: ВАСИЛ ПИШЕВ
                            БОРИСЛАВ СТОЈМЕНОВ
                            ГОРДАН ГЕОРГИЕВ
                            САВЕ МАРАЧКОВ
                            НАЏИ ЏЕЛИЛИ
                            ПАНЧЕ ОРЦЕВ
                            НЕЏАТИ ЈАКУПИ