СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Романија

Претседател: ЃОРЃИ КОЏАБАШИЕВ 

          Членови: СЛАВЕ ГОШЕВ 
                            ХРИСТИНА РУНЧЕВА
                            САМКА ИБРАИМОВСКИ
                            СТОЈКО ПАУНОВСКИ
                            МАРИНЕЛА МАРИЧИЌ-ТУШЕВА
                            МИХАИЛО ЏОЛОНГА