СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


Groupe d’amitié de l’Assemblée de la République de Macédoine avec le Parlement de Roumanie

Président: GJORGJI KODZABASIEV 

 Membres: SLAVE GOSHEV 
                    SAMKA IBRAIMOVSKI 
                    STOJKO PAUNOVSKI 
                    MARINELA MARICIK-TUSHEVA
                    MIHAILO DZONGOLA

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.