Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Делегација на Собранието на Република Македонија во Парламентарното собрание на Франкофонијата (ПСФ)
 

Шеф на Делегација:  ЏЕВАТ АДЕМИ 
Членови:  ФЕРИД МУХИЌ 
ВЕСНА ДАМЧЕВСКА-ИЛИЕВСКА
НИКИЦА КОРУБИН