Kumtime

E premte, 19 korrik 2019

Pjesëmarrja e deputetes Shpresa Hadri në Konferencën e kryetarëve të komisioneve për Çështje Evropiane të vendeve anëtare të BE – KOSAK

Në kuadër të Kryesimit të Finlandës me Bashkimin Evropian, anëtarja e Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Shpresa Hadri, nga 21 korrik deri më 23 korrik 2019 do të marrë pjesë në Konferencën e kryetarëve të komisioneve parlamentare për Çështje Evropiane të vendeve anëtare të BE - KOSAK, që do të mbahet në Helsinki, Finlandë.

më shumë...

E premte, 5 korrik 2019

Delegacion kuvendor në vizitë zyrtare të Komisionit për të drejtat e njeriut, barazi gjinore, persona të zhdukur dhe peticione të Kuvendit të Kosovës

Delegacioni i Komisionit të Përhershëm Anketues për mbrojtjen e lirive dhe të drejtave të qytetarëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në përbërjen: Fadil Zendeli, Sashko Atanasov, Mirsada Emini-Asani, Trajço Dimkov, Panço Minov, Irena Stefoska, Sllagjana Mitovska dhe Zeqir Ramçilloviq, kryetar i grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Bosnje e Hercegovinës, më 8 korrik 2019 do të realizon vizitë zyrtare të Komisionit për të drejtat e njeriut, barazi gjinore, persona të zhdukur dhe peticione të Kuvendit të Republikës së Kosovës.

më shumë...

E mërkurë, 3 korrik 2019

Sesioni Vjetor i AP-së së OSBE-së në Luksemburg

Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Asamblenë Parlamentare të OSBE-së (AP e OSBE-së) në përbërje: Vlladimir Gjorçev, shef i Delegacionit, Jagoda Shahpaska dhe Rexhail Ismaili, anëtarë të Delegacionit, do të marrë pjesë në Sesionin e 28-të Vjetor të AP-së së OSBE-së, që do të mbahet prej 4 deri më 8 korrik 2019 në Luksemburg. 

më shumë...

E premte, 28 qershor 2019

GPNP për të drejtat e personave LGBTI i bashkëngjitet Krenarisë së Parë të Shkupit

Grupi Parlamentar Ndërpartiak për të drejtat e personave LGBTI i bashkëngjitet Krenarisë së Parë të Shkupit, më 29 qershor 2019.

më shumë...

E premte, 28 qershor 2019

Vendosja e luleve të freskëta

Me rastin e 70-vjetorit të përfundimit të Luftës Civile në Greqi (1946-1949), më 30 qershor 2019 (e diel), në orën 10:00, Delegacioni i Kuvendit i përbërë nga deputetët Tatjana Prentoviq dhe Trajço Dimkov, me ftesë të Lidhjes së Shoqatave të Maqedonasve dhe Fëmijëve Refugjatë të Pjesës Egjeje të Maqedonisë, do të vendosin lule të freskëta në Përmendoren e Fëmijëve Refugjatë në Parkun “Zhena Borec”.

më shumë...

E premte, 28 qershor 2019

Nënkryetarja Remenski dhe Sekretarja e Përgjithshme Ivanova në Forumin Ndërkombëtar në Moskë

Nënkryetarja e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Frosina Tashevska Remenski dhe Sekretarja e Përgjithshme, Cvetanka Ivanova, do të marrin pjesë në Forumin e Dytë Ndërkombëtar „Zhvillimi i parlamentarizmit“, që do të mbahet nga 1 deri më 3 korrik në Moskë, në organizimin e Kuvendit Federal të Federatës Ruse. 

më shumë...

E hënë, 24 qershor 2019

Deputeti Nikolla Popovski në Sesionin veror të APKE

Nga 24 deri 28 qershor 2019 në Strasburg mbahet sesion i rregullt veror i Asamblesë parlamentare të Këshillit të Evropës në të cilin në cilësi të anëtarit të Delegacionit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, merr pjesë deputeti Nikolla Popovski.   

më shumë...

E enjte, 20 qershor 2019

Deputeti Xhevat Ademi në sesionin plenar të AP-së së PBEJL-së në Sarajevë

Në sesionin e gjashtë plenar të Asamblesë Parlamentare të Procesit për Bashkëpunim në Evropën Juglindore (AP e PBEJL-së), që do të mbahet më 21 dhe 22 qershor 2019 në Sarajevë, Bosnjë e Hercegovinë, do të marrë pjesë Xhevat Ademi, deputet në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe anëtar i Delegacionit në AP-në e PBEJL-së.

më shumë...

E enjte, 20 qershor 2019

Nënkryetari Memedi në Forumin e 14-të Parlamentar të Sigurisë në Paris

Me ftesën e Kuvendit Nacional të Republikës së Francës, ndërsa me iniciativë të delegacionit francez në AP-në e NATO-s, më 20 qershor 2019 në Paris mbahet Forumi i 14-të Parlamentar i Sigurisë, që i kushtohet luftës kundër financimit të terrorizmit ndërkombëtar.

më shumë...

E martë, 18 qershor 2019

Deputetja Mitovska për vizitë studimore në Lubjanë

Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut do të qëndrojë për vizitë studimore në Lubjanë, Republika e Sllovenisë, nga 18 deri më 20 qershor 2019. Delegacionin e përfaqëson anëtarja e Komisionit për Transport, Lidhje dhe Ekologji, znj. Sllagjana Mitovska. 

Vizita studimore është në lidhje me Projektin për mbështetjen e servisit mediatik publik në Ballkanin Perëndimor, ndërsa në bashkëpunim me radiodifuzerin publik slloven (RTVSLO).

më shumë...

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 14
  •