Kumtime

E martë, 24 dhjetor 2019            

Iniciativë për ndryshimin e modelit zgjedhor

Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive në bashkëpunim me Iniciativën për një njësi zgjedhore, do të mbajë debat të hapur lidhur me Propozim-ligjin për ndryshimin e Kodit zgjedhor dhe Propozim-ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Kodit zgjedhor që kanë të bëjnë me vendosjen e një njësie zgjedhore për zgjedhjet parlamentare, lista të hapura për zgjedhje lokale dhe përfaqësim të barabartë gjinor në listat për deputetë dhe këshilltarë.

më shumë...

E premte, 20 dhjetor 2019

Deba Ligjin për pjesëmarrjen e të rinjve dhe politika e të rinjve

Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, më mbledhjen e 41më 23 dhjetor 2019 (e hënë), në orën 10:00, në Sallën “Boris Trajkovski”,do të mbajë debat publik për Propozim Ligjin për pjesëmarrjen e të rinjve dhe politikat e të rinjve.   

më shumë...

E martë, 17 dhjetor 2019

Pjesëmarrja e Delegacionit të Kuvendit në Takimin e 17-të të Komitetit të Përzier Parlamentar RMV-BE

Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Komitetin e Përzier Parlamentar - Republika e Maqedonisë së Veriut dhe BE merr pjesë në Takimin e 17-të të Komitetit, që do të mbahet më 18 dhe 19 dhjetor 2019 në Parlamentin Evropian në Strasburg.

më shumë...

E martë, 10 dhjetor 2019

Vizitë pune e Delegacionit të Kuvendit në Moldavi për efikasitetin energjetik

Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, i përbërë nga: Agim Shaqiri, zëvendëskryetar, dhe Zoran Ilioski, zëvendësanëtar i Komisionit për Çështje Ekonomike, do të marrë pjesë në takimet për efikasitetin energjetik, të organizuar nga Komuniteti Energjetik dhe Forumi Parlamentar për Evropën Juglindore për Efikasitetin Energjetik dhe Klimën, si dhe Shoqatën Gjermane për Bashkëpunim, që do të mbahen në Kishinjev, Republika e Moldavisë, 11 dhe 12 dhjetor 2019.

më shumë...

E premte, 6 dhjetor 2019

Delegacioni i Kuvendit në Forumin Parlamentar Transatlantik në Uashington

Në kuadër të mbledhjeve të rregullta të Asamblesë Parlamentare të NATO-s, në Forumin e 19-të Parlamentar Transatlantik të këtij viti, që në organizimin e përbashkët të AP-së së NATO-s dhe Këshillit Atlantik do të mbahet nga 9 deri më 11 dhjetor 2019 në Uashington, SHBA, do të marrë pjesë Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut të udhëhequr nga deputeti Ilija Dimovski, shef i Delegacionit dhe zëvendësanëtari i Delegacionit, Afrim Gashi. 

më shumë...

E premte, 6 dhjetor 2019

NDARJA E ÇMIMIT SHTETËROR “SHËN KLIMENTI I OHRIT“ 

Më 8 dhjetor 2019 (e diel), në Sallën e Kristaltë të Kuvendit, në orën 12:00, Këshilli për Ndarjen e Çmimit Shtetëror "Shën Klimenti i Ohrit” do ta ndajë çmimin shtetëror "Shën Klimenti i Ohrit" për vitin 2019 për mirënjohjen më të lartë për arritjet shumëvjeçare në fushën e edukimit, arsimit, kulturës, artit, shëndetësisë, mbrojtjes dhe avancimit të mjedisit njerëzor dhe veprimtarisë sociale me interes publik të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

më shumë...

E enjte, 5 dhjetor 2019

VENDOSJA E KURORËS SË LULEVE TË FRESKËTA

Me rastin e festës 8 Dhjetori - „Shën Kliment Ohridski“, delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, në përbërje: Aleksandar Filipovski, Aleksandra Cvetkoska dhe Vesna Damçevska-Ilievska, më 6 dhjetor 2018 (e premte), në orën 11:00, do të vendos kurorë lulesh të freskëta para përmendores Shën Kliment Ohridski në BUN „Shën Kliment Ohridski“.

më shumë...

E premte, 29 nëntor 2019

Delegacioni i Kuvendit në Tryezën e Rrumbullakët në Bruksel 

Më 3 dhjetor 2019, Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në përbërje: Sasho Vasilevski, Betiane Kitev, Rexhail Ismaili dhe Dragan Danev, do të marrë pjesë në "Tryezën e Rrumbullakët të nivelit të lartë për procesin e integrimeve të Ballkanit Perëndimor" në Parlamentin Evropian në Bruksel, Mbretëria e Belgjikës.  

më shumë...

E hënë, 25 nëntor 2019 

Debat publik me temë: Gjuha e urrejtjes drejtuar femrave në politikë 

Komisioni për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meshkujve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut më 27 nëntor 2019, në ora 12:00, në Sallën e Komisionit Kushtetues do të mbajë debat publik me temë: Gjuha e urrejtjes drejtuar femrave në politikë, në bashkëpunim me Klubin e deputeteve. 

më shumë...

E martë, 19 nëntor 2019

NDARJA E ÇMIMIT SHTETËROR „22 NËNTORI“

Më 22 nëntor 2019 (e premte), në Sallën e Kristaltë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në orën 13:00, Këshilli për Ndarjen e Çmimit Shtetëror "22 Nëntori" do ta ndajë çmimin shtetëror "22 Nëntori" për vitin 2019 për mirënjohjen e njerëzve nga jeta politike, kulturore dhe shoqërore në Republikën e Maqedonisë së Veriut, të cilët kanë kontribuar në avancimin e bashkëjetesës ndërnjerëzore dhe mirëkuptimit të ndërsjellë ndërmjet pjesëtarëve të bashkësive, kulturave dhe feve të ndryshme në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

më shumë...

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 19
  •