Собраниско раководство

Понеделник, 30 декември 2019 година

Новогодишно дружење на претседателот Џафери со дечињата

Денеска претседателот Џафери и Собранието на Република Северна Македонија беа домаќини на најмалите и најдраги гости, дечињата на пратениците и вработените во законодавниот дом,  за кои беа подготвени пригодни новогодишни пакетчиња кои им ги доделуваше Дедо Мраз.


 

 

Претседателот Џафери им посака добро здравје и многу среќни насмевки и ги покани да бидат редовни гости на Собранието на Република Северна Македонија. 

 

Click