Собраниско раководство

Среда, 25 декември 2019

Претседателот Џафери со свечен прием за медиумите

Претседателот Џафери приреди свечен прием на кој беа поканети претставниците на медиумите кои известуваат за работата на Собранието на Република Северна Македонија, при што им ја честиташе и лично Новата 2020 година со желба за понатамошно продолжување на соработката.

 

Click