Соопштенија

Четврток, 6 февруари 2020 година

Јавна расправа на тема: Прогласување на Собранието на Република Северна Македонија за пријател на списанието „Лице в лице“

Постојаната анкетна комисија за заштита на слободите и правата на граѓанинот на Собранието на Република Северна Македонија, на 15. седница, на 7 февруари 2020 година, со почеток во 10.00 часот, во Сала „Борис Трајковски“, ќе одржи Јавна расправа на тема: Прогласување на Собранието на Република Северна Македонија за пријател на списанието „Лице в лице“.

ПРОГРАМА

10:00 - 10:30 - Поздравни обраќања

  • Фадил Зендели, Претседател на Постојаната  анкетна комисија за заштита  на слободите и правата на граѓанинот;
  • Самка Ибраимоски, пратеник;
  • Маја Раванска, уредничка на списанието „Лице в лице“;10.30 - 11.00  
Дискусија и заклучок

Пријава на присуство на  e-пошта: panketnak@sobranie.mk