Соопштенија

Петок, 8 ноември 2019 година

ПОЛОЖУВАЊЕ СВЕЖО ЦВЕЌЕ

По повод Денот на народната жалост и одбележување на Примирјето од 1918 година и сеќавање во спомен на загинатите, повредените, исчезнатите и раселените лица од сите војни и од сите народи, собраниска делегација, во состав: Панче Иванов, Александра Цветковска, Хари Локвенец, Бетиан Китев и Жаклина Пешевска, на 11 ноември 2019 година (понеделник), во 11:00 часот, ќе положи венец свежо цвеќе на Француските воени гробишта во Скопје.