Соопштенија

Петок, 24 јули 2020 година

ПОЛОЖУВАЊЕ СВЕЖО ЦВЕЌЕ

Делегација на Собранието на Република Северна Македонија, составена од потпретседателот Горан Мисовски и Жаклина Пешевска, по повод 57-годишнината од катастрофалниот земјотрес во Скопје, на 26 јули 2020 година (недела), во 10:00 часот, ќе положи венец свежо цвеќе на Градските гробишта Бутел.