Соопштенија

Петок, 8 ноември 2019 година

ПОЛОЖУВАЊЕ ВЕНЦИ СВЕЖО ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД 13 НОЕМВРИ

По повод 13 Ноември - Денот на ослободување на Градот Скопје, собраниска делегација предводена од попретседателот Горан Мисовски, а во состав: Илија Николовски и Жаклина Пешевска, на 13 ноември 2019 година (среда), ќе положи венци свежо цвеќе, и тоа:

  • 11:00 часот - Споменикот на ослободителите на Скопје, на Партизанските гробишта во Бутел;
  • 11:30 часот - Алејата на заслужните граѓани, на гробот на генералот Михајло Апостолски во Бутел;
  • 12:30 часот - Споменикот на ослободителите на Скопје, плато пред Владата на Република Македонија