Соопштенија

Среда, 3 февруари 2021

ПОЛОЖУВАЊЕ СВЕЖО ЦВЕЌЕ

Делегација на Собранието, предводена од Горан Мисовски, потпретседател на Собранието, во состав Снежана Калеска-Ванчева и Велика Стојкова-Серафимовска, по повод 149-годишнината од раѓањето на Гоце Делчев, на 4 февруари 2021 година, во 09:30 часот, ќе положи свежо цвеќе на гробот на Гоце Делчев во црквата „Св. Спас“.