Соопштенија

Четврток, 30 декември 2021

ПОЛОЖУВАЊЕ ВЕНЕЦ СВЕЖО ЦВЕЌЕ

По повод 10-годишнината од упокојувањето на поранешниот претседател Киро Глигоров, делегација на Собранието во состав: Марија Георгиевска, Бети Стаменковска-Трајковска и Илија Николовски, на 1 јануари 2022 година (сабота), во 12:00 часот, ќе положи венец свежо цвеќе на вечниот дом - Алејата на великаните на Градските гробишта Бутел во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.