„Политички мобинг“, дел од Законот за заштита и в...

13.07.2022
Клубот на пратенички денес одржа средба со Здружението за рурален развој Локална Акциона Група АГРО...
Прочитај повеќе

Промени на законската регулатива за поддршка на н...

30.05.2022
По повод 28 Мај, Меѓународниот ден за акција за женското здравје, Клубот на пратенички на Собраниет...
Прочитај повеќе

КЛУБОТ НА ПРАТЕНИЧКИ НА ИЗЛОЖБА „ЖЕНИ ВО ЗАНАЕТЧИ...

18.05.2022
Денеска Клубот на пратенички на Собранието на Република Северна Македонија по повод деновите на зан...
Прочитај повеќе

УСВОЕН ПЛАНОТ НА АКТИВНОСТИ ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ НА РО...

13.05.2022
Комисијата за еднакви можности на жените и мажите, во соработка со Клубот на пратенички и Мисијата ...
Прочитај повеќе

ОД ЗАЕДНИЦАТА ЗА ГРАЃАНИТЕ – ОД ГРАЃАНИТЕ ЗА ЗАЕД...

19.04.2022
Денеска претседателката на Клубот на пратенички, Лолита Ристова се обрати на настан организиран од ...
Прочитај повеќе

РАЗМЕНА НА ПРАКТИКИ СО ПРАТЕНИЧКИ ОД ТАЏИКИСТАН З...

30.03.2022
Денеска, Клубот на пратенички на Собранието, Комисијата за еднакви можности на жените и мажите и Пр...
Прочитај повеќе

ПОБАРАНА ПОДДРШКА ОД ПРАТЕНИЧКИТЕ ЗА ВОВЕДУВАЊЕ Н...

25.03.2022
Претседателката на Комисијата за еднакви можности на жените и мажите, Гордана Сиљановска-Давкова; з...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА КЛУБОТ НА ПРАТЕНИЧКИ СО ПРАТЕНИЧКИ ОД К...

10.03.2022
Клубот на пратенички на Собранието на Република Северна Македонија денес одржа средба со пратенички...
Прочитај повеќе

ОСМОМАРТОВСКИ МАРШ СО УЧЕСТВО НА КЛУБОТ НА ПРАТЕН...

09.03.2022
Вчера, по повод 8 Март, пратенички од Клубот на пратенички одговорија на повикот од Платформата за ...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА КЛУБОТ НА ПРАТЕНИЧКИ СО СТУДЕНТИ ОД ЏОН...

21.01.2022
Денеска, Претседателството на Клубот на пратенички одржа средба со студенти од Универзитетското учи...
Прочитај повеќе
 
 
Click