Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

МЕНДУХ ТАЧИ 
 


     Претседател на ДПА. Роден на 3 март 1965 година во Тетово. Албанец. Завршил медицински факултет - стоматолог.  
   
Активности во Собранието

  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Данска, претседател