Пратеници

 

 

 

 

 

БИЉАЛ КАСАМИ


Член на Движење Беса. Роден на 31.7.1975 во с. Тетово. Албанец. Доктор по економски науки, Економски факултет, УКИМ - Скопје. 

 

Активности во Собранието: 

  • Национален совет за евроинтеграции, член
  • Делегација на Собранието на Република Северна Македонија во Парламентарниот комитет за стабилизација и асоцијација, претседател

 

Е-пошта: B.Kasami@sobranie.mk

Click