Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

АРТА ТОЧИ

 

Член на Алијанса на Албанците. Родена на 7.8.1962 во Тетово. Албанка. Доктор, БА - Приштина, Косово; МА - Индијана Универзитет, САД; ПхД - ЈУЕЛ - СРМ.