ЛЕВИЦА

 

 

 

 

 

БОРИСЛАВ КРМОВ


Член на Левица. Роден на 16.6.1981 во Штип. Македонец. ДСУ Гимназија „Славчо Стојменски“, Штип.

 

Активности во Собранието:

  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Финска, претседател
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Ирска, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентите на земјите од Латинска Америка и од Карибите, член

 

Е-пошта: B.Krmov@sobranie.mk

 

 

 

 

 

ДИМИТАР АПАСИЕВ


Член на Левица. Роден на 22.9.1983 во Велес. Македонец. Доктор на науки, УКИМ.

 

Активности во Собранието:

  • Постојана анкетна комисија за заштита на слободите и правата на граѓанинот, член

 

Е-пошта: D.Apasiev@sobranie.mk

Click