Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Чешката Република

 

Претседател:  Петре Шилегов
Членови: 1. Крсто Мукоски
2. Драган Цуклев
3. Олга Најденовска
4. Сузана Секуловска
5. Талат Џафери
6. Стојко Пауновски