Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Шпанија

 

Претседател:  Момчило Аврамоски
Членови: 1. Димитар Стевананџија
2. Драган Цуклев
3. Нола Исмајлоска Старова
4. Вјолца Мехмети-Нуредини
5. Љубомир Јосифовски
6. Благоја Стојановски