Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Украина

 

Претседател:  Горан Милевски
Членови: 1. Момчило Аврамоски
2. Фатмир Имеровски
3. Васил Пишев
4. Никола Мицевски
5. Селвије Салиу
6. Јован Митрески