Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Авганистан

 

претседателка:  Љатифе Шиковска
членови:  1. Силвана Ангелевска
2. Александар Велјановски
3. Марија Петрушевска
4. Белкиса Зеќири
5. Жаклина Лазаревска
6. Рина Ајдари
7. Халил Снопче
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.