Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Австралија и со Парламентот на Нов Зеланд

 

претседател: 
членови:  1. Бојан Стојаноски
2. Љупчо Пренџов
3.
4. Моника Зајкова
5. Лазе Таневски
6. Рина Ајдари
7. Абдула Салиу
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.