Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со парламентите на земјите од Блискиот Исток и Арапскиот Залив

 

претседател:  Хусни Исмаили
членови:  1. Златко Пенков
2. Зоранчо Јованчев
3. Стојан Миланов
4. Моника Зајкова
5. Дарко Каевски
6. Соња Михаиловска
7. Бедри Фазли
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.