Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Бугарија

 

претседател:  Илија Николовски
членови:  1. Дафина Стојаноска
2. 
3. Александар Николоски
4. 
5. Соња Мираковска
6. Бедри Фазли
7. Халил Снопче
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.