Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Црна Гора

 

претседателка:  Дафина Стојаноска
членови:  1. Иван Стоилковиќ
2. 
3. Зеќир Рамчиловиќ
4. Драгица Ѓавочанова
5. Миле Талевски
6. Вјолца Адеми
7. Елми Азири
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.