Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Финска

 

претседател:  Борислав Крмов
членови:  1. Ангелинка Петкова
2. Велика Стојкова-Серафимовска
3. Даниела Колева
4. Бети Рабаџиевска-Наумовска
5. Коле Чаракчиев
6. Бајрам Кадрија
7. Сурија Рашиди
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.