Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Француската Република

 

претседател:  Александар Николоски
членови:  1. Владо Мисајловски
2. Антонијо Милошоски
3. Снежана Калеска-Ванчева
4. Лидија Тасевска
5. Соња Михаиловска
6. Арбер Адеми
7. Сафије Садики-Шаини
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.