Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Грција

 

претседател:  Бајрам Кадрија
членови:  1. Миле Лефков
2. 
3. Александар Николоски
4. Илија Николовски
5. Даниела Маркоска
6. Фадил Зендели
7. Сафије Садики-Шаини
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.