Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Исламската Република Иран

 

претседател:   Хусни Исмаили
членови:  1. Ангелинка Петкова
2. Миле Лефков
3. Петар Ристески
4. Миле Талевски
5.  Лидија Тасевска
6.  Белкиса Зеќири
7. Фиснике Бектеши-Шаќири
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.